Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

 

ТОВ «НІЦ «ЛЕОНОРМ» є Офіційним партнером ДП «УкрНДНЦ» та уповноваженим на реалізацію Офіційних текстів НД в електронному вигляді. Строк надання послуги: протягом 1-2 робочих днів після надходження грошових коштів..

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК (RUS)

 

Звертаємо Вашу увагу, що офіційні копії цих нових стандартів можна замовити в відділі маркетингу НІЦ «ЛЕОНОРМ», надіславши замовлення на Е-mail: mark@leonorm.lviv.ua  або на тел./факс: +38(032)2448823,  +38(032)2601151, +38(050)8065311.

Перелік останніх надходжень, якими поповниться фонд нормативних документів Українського Агентства зі Стандартизації у 2017 році

Позначення

Назва

Місяць

ДСТУ IEC 61109:2009

Ізолятори для повітряних ліній. Ізолятори підвісні та натяжні композитні для систем змінного струму на номінальну напругу понад 1000 В. Методи випробування

12

ДСТУ IEC 60383-2:2009

Ізолятори для повітряних ліній на номінальну напругу понад 1000 В. Частина 2. Гірлянди ізоляторів та ізолювальні підвіски для систем змінного струму. Методи випробування

12

ДСТУ EN 10301:2010

Сталеві труби та фітинги для наземних і морських трубопроводів. Внутрішні покриви для зменшення тертя під час транспортування некорозійного газу

12

ДСТУ ISO 22763:2009

Устатковання для захисту рослин. Обприскувачі. Демонстраційна колія для обприскувачів польових культур

12

ДСТУ ISO 14939:2008

Корми для тварин. Визначення вмісту карбадоксу методом рідинної хроматографії високороздільної здатності

12

ДСТУ ISO 13709:2013

Нафтова, газова та хімічна промисловість. Насоси відцентрові. Загальні технічні вимоги та методи випробовування

12

ДСТУ ISO 6998:2014

Матеріали вуглецеві для виробництва алюмінію. Пек для електродів. Метод визначення коксового числа

12

ДСТУ ISO/TS 6733 (IDF/RM 133):2015

Молоко та молочні продукти. Вимірювання масової частки свинцю методом атомно-абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі

12

ДСТУ ISO 2825:2009

Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів

12

ДСТУ 8599:2015

Лічильники газу роторні типорозмірів G 2,5 - G 6. Загальні технічні умови

12

ДСТУ 8594:2015

Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умови

12

ДСТУ 8561:2015

Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту вітаміну Е методом рідинної хроматографії високороздільної здатності. Вимірювання α-, β-, γ-, δ- токоферолів

12

ДСТУ 8256:2015

Паковання для яєць перепелиних харчових. Технічні умови

12

ДСТУ 8222:2015

Птиця свійська. Технологічний процес інкубації яєць. Загальні вимоги

12

ДСТУ 8221:2015

Птиця свійська. Технологічний процес утримання батьківського стада індиків. Загальні вимоги

12

ДСТУ 8220:2015

Птиця свійська. Технологічний процес виробництва курячих племінних яєць. Загальні вимоги

12

ДСТУ 8219:2015

Птиця свійська. Технологічний процес вирощування курчат-бройлерів. Загальні вимоги

12

ДСТУ 8218:2015

Птиця свійська. Технологічний процес отримання перо-пухової сировини. Загальні вимоги

12

ДСТУ 8217:2015

Птиця свійська. Технологічний процес вирощування ремонтного молодняку індиків. Загальні вимоги

12

ДСТУ 8215:2015

Вироби електронної техніки. Вимоги збережуваності та методи випробовування

12

ДСТУ 8163:2015

Інкубація яєць качок та гусей. Технологічні процеси. Основні параметри

12

ДСТУ 8141:2015

Насіння цукрових буряків передбазисне. Посівні якості. Технічні умови

12

ДСТУ 8140:2015

Насіння цукрових буряків базисне. Посівні якості. Технічні умови

12

ДСТУ 8014:2015

Саджанці дерев і кущів. Садові та архітектурні форми. Технічні умови

12

ДСТУ 7993:2015

Яблука квашені. Технічні умови

12

ДСТУ 7991:2015

Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови

12

ДСТУ 7953:2015

Резистори. Загальні вимоги під час вимірювання електричних параметрів

12

ДСТУ 7583:2014

Сировина ефіроолійна квітково-трав’яниста. Метод відбирання проб

12

ДСТУ 7527:2014

Послід птиці. Технології біологічного переробляння. Загальні вимоги

12

ДСТУ EN ISO 20471:2016

Одяг підвищеної видимості. Методи випробування та вимоги

12

ДСТУ EN ISO 20345:2016

Засоби індивідуального захисту. Взуття безпечне

12

ДСТУ EN ISO 20344:2016

Засоби індивідуального захисту. Методи випробування взуття

12

ДСТУ EN ISO 15025:2016

Одяг захисний. Захист від тепла та полум’я. Метод випробування на обмежене поширення полум’я

12

ДСТУ EN 61439-5:2016

Устатковання розподілення та керування комплектне низьковольтне. Частина 5. Комплектне устатковання для розподілення енергії в мережах загальної призначеності

12

ДСТУ EN 60335-2-108:2016

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-108. Додаткові вимоги до електролізерів

12

ДСТУ EN 60335-2-106:2016

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-106. Додаткові вимоги до килимів з підігрівом та до нагрівальних секцій для обігрівання приміщень, які встановлюють під знімними покривами підлог

12

ДСТУ EN 60335-2-105:2014

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-105. Додаткові вимоги до багатофункційних душових кабін

12

ДСТУ EN 60335-2-96:2015

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-96. Додаткові вимоги до гнучких листових нагрівальних елементів для обігрівання приміщень

12

ДСТУ IEC 60335-2-50:2015

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-50. Додаткові вимоги до комерційних електричних мармитів

12

ДСТУ EN 60704-3:2016

Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 3. Методи визначення та перевірення задекларованих значень шумового випромінення

12

ДСТУ EN 60704-2-14:2016

Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-14. Додаткові вимоги до холодильників, шаф для зберігання заморожених продуктів і морозильників для харчових продуктів

12

ДСТУ EN 60704-2-10:2015

Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-10. Додаткові вимоги до електричних кухонних плит, духовок, грилів, мікрохвильових печей та їх поєднання

12

ДСТУ EN 60704-2-6:2015

Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення поширюваного в повітрі шуму. Частина 2-6. Додаткові вимоги до сушильних приладів барабанного типу

12

ДСТУ EN 60704-2-4:2016

Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-4. Додаткові вимоги до пральних машин і віджимних центрифуг

12

ДСТУ EN 60704-2-1:2015

Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення поширюваного в повітрі шуму. Частина 2-1. Додаткові вимоги до пилососів

12

ДСТУ EN 60704-1:2016

Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 1. Загальні вимоги

12

ДСТУ EN 55103-1:2016

Електромагнітна сумісність. Професійна аудіо-, відео- й аудіовізуальна апаратура та апаратура керування освітлювальними установками. Частина 1. Емісія

12

ДСТУ EN 55014-1:2016

Електромагнітна сумісність. Вимоги до побутових електроприладів, електричних інструментів та аналогічної апаратури. Частина 1. Емісія завад

12

ДСТУ EN 50497:2016

Метод випробування, рекомендований для оцінювання ризику виділення пластифікатору з герметизованих кабелів у полівінілхлоридній оболонці

12

ДСТУ EN 50293:2016

Сигнальні системи дорожнього руху. Електромагнітна сумісність

12

ДСТУ ISO/IEC 33001:2016

Інформаційні технології. Оцінювання процесу. Поняття та термінологія

12

ДСТУ ISO/IEC TR 20000-9:2016

Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 9. Настанова щодо застосування ISO/IEC 20000-1 стосовно хмарних послуг

12

ДСТУ ISO/IEC TR 20000-5:2016

Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 5. Зразок плану впровадження ISO/IEC 20000-1

12

ДСТУ ISO/IEC TR 20000-4:2016

Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 4. Еталонна модель процесу

12

ДСТУ ISO/IEC 20000-1:2016

Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 1. Вимоги до системи керування послугами

12

ДСТУ ISO 14051:2015

Екологічне управління. Обліковування витрат, пов’язаних із матеріальними потоками. Загальні принципи та структура

12

ДСТУ ISO/TS 14033:2016

Екологічне управління. Кількісна екологічна інформація. Настанови та приклади

12

ДСТУ 8734:2017

Вальниці кочення. Вальниці буксові роликові циліндричні залізничного рухомого складу. Загальні технічні умови

12

ДСТУ 8664:2016

Ветеринарія. Методи лабораторної діагностики класичної чуми свиней

12

ДСТУ 8663:2016

Ветеринарія. Тест-системи для діагностики грипу птиці та ньюкаслської хвороби за допомогою реакції затримки гемаглютинації

12

ДСТУ 8641:2016

Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови

12

ДСТУ 8611:2016

Препарати біологічні сухі. Метод визначення масової частки вологи

12

ДСТУ 8557:2015

Насінництво. Інспектування овочевих і баштанних культур

12

ДСТУ 8481:2015

Корм для тварин. Препарат ферментний протосубтилін ГЗх. Технічні умови

12

ДСТУ 8480:2015

Корм для тварин. Препарат ферментний амілосубтилін ГЗх. Технічні умови

12

ДСТУ 8458:2015

Комбікорми повнораціонні для беконної відгодівлі свиней. Технічні умови

12

ДСТУ 8442:2015

Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови

12

ДСТУ 8439:2015

Насіння овочевих і баштанних рослин та кормових коренеплодів. Документація

12

ДСТУ-Н EN 1473:2014

Установки та устатковання для скрапленого природного газу. Проектування берегових установок

11

ДСТУ ISO/IEC TR 20000-10:2015

Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 10. Концепції і термінологія

11

ДСТУ ISO 80000-12:2016

Величини та одиниці. Частина 12. Фізика твердого тіла

11

ДСТУ ISO 80000-9:2016

Величини та одиниці. Частина 9. Фізична хімія і молекулярна фізика

11

ДСТУ ISO 80000-8:2016

Величини та одиниці. Частина 8. Акустика

11

ДСТУ ISO 80000-7:2016

Величини та одиниці. Частина 7. Світло

11

ДСТУ IEC 80000-6:2016

Величини та одиниці. Частина 6. Електромагнітні явища

11

ДСТУ ISO 80000-5:2016

Величини та одиниці. Частина 5. Термодинаміка

11

ДСТУ ISO 80000-4:2016

Величини та одиниці. Частина 4. Механіка

11

ДСТУ ISO 80000-3:2016

Величини та одиниці. Частина 3. Простір та час

11

ДСТУ ISO 80000-2:2016

Величини та одиниці. Частина 2. Математичнізнаки та символи, що використовують у природничих науках і технологіях

11

ДСТУ ISO 80000-1:2016

Величини та одиниці. Частина 1. Загальні положення

11

ДСТУ IEC 60809:2012

Лампи для дорожніх транспортних засобів. Вимоги до розмірів, електричних і світлових параметрів

11

ДСТУ EN 62552:2016

Прилади побутові холодильні. Функційні характеристики та методи випробування

11

ДСТУ EN 60998-2-4:2016

Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-4. Спеціальні вимоги до пристроїв для з’єднання провідників скручуванням

11

ДСТУ EN 15784:2015

Корм для тварин. Виділення і підрахування передбачуваного вмісту Bacillus spp.

11

ДСТУ EN 14339:2016

Протипожежна техніка. Гідранти пожежні підземні. Загальні вимоги та методи випробування

11

ДСТУ EN 1677-3:2016

Елементи для стропів. Вимоги щодо безпечності. Частина 3. Гаки сталеві ковані самозамикальні. Клас 8

11

ДСТУ 8694:2016

Шини пневматичні. Метод визначення статичного дисбалансу покришки

11

ДСТУ 8596:2015

Селера молода свіжа. Технічні умови

11

ДСТУ 8595:2015

Цибуля-порей свіжа. Технічні умови

11

ДСТУ 8403:2015

Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-ягідного пюре утворювати желе та пат

11

ДСТУ 8492:2015

Ветеринарна медицина. Методи лабораторного діагностування клостридіозів

11

ДСТУ 8640:2016

Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови

11

ДСТУ 8637:2016

Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови

11

ДСТУ 8396:2015

Молоко коров’яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)

11

ДСТУ 8395:2015

Кріплення шахтні механізовані. Загальні технічні умови

11

ДСТУ 8394:2015

Конвеєри шахтні стрічкові. Загальні технічні умови

11

ДСТУ 8393:2015

Конвеєри шахтні скребкові. Загальні технічні умови

11

ДСТУ 8349:2015

Оливи моторні. Метод визначання динамічної в’язкості з використанням імітатора холодного запуску в діапазоні температур від мінус 5 °С до мінус 35 °С

11

ДСТУ HD 605 S2:2015

Електричні кабелі. Додаткові методи випробування

10

ДСТУ ISO 20483:2016

Злакові та бобові культури. Визначання вмісту азоту та сирого протеїну методом К’єльдаля

10

ДСТУ ISO 14031:2016

Екологічне управління. Оцінювання екологічної дієвості. Настанови

10

ДСТУ ISO 12986-1:2016

Матеріали вуглецеві для виробництва алюмінію. Попередньо випалені аноди і катодні блоки. Частина 1. Визначання межі міцності на згин/зсув методом трьох точок

10

ДСТУ ISO 12647-2:2008

Поліграфія. Керування процесами виготовляння растрових кольороподілених фотоформ, пробних і тиражних відбитків. Частина 2. Процеси офсетного плоского друкування

10

ДСТУ ISO 4149:2016

Кава зелена сира. Методи візуального дослідження і визначання запаху, вмісту сторонніх домішок і дефектів

10

ДСТУ ISO 2871-1:2015

Речовини поверхнево-активні. Засоби мийні. Метод визначення вмісту катіон-активних речовин. Частина 1. Високомолекулярні катіон-активні речовини

10

ДСТУ ISO 2870:2015

Речовини поверхнево-активні. Засоби мийні. Метод визначення аніон-активних речовин, які гідролізуються і не гідролізуються в кислому середовищі

10

ДСТУ ІЕС/TR 62778:2015

Застосування положень IEC 62471 до джерел світла та світильників стосовно оцінення небезпечності синього світла

10

ДСТУ ІЕС 60060-1:2010

Методи випробовування високою напругою. Частина 1. Загальні визначення понять і вимоги до випробування

10

ДСТУ EN ISO14116:2016

Одяг захисний. Захист від полум’я. Матеріали, пакети матеріалів та одяг, що обмежують поширення полум’я

10

ДСТУ EN ISO 11111-7:2016

Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 7. Устатковання фарбувально-оздоблювальне

10

ДСТУ EN ISO 11111-6:2016

Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 6. Ткацьке устатковання

10

ДСТУ EN ISO 11111-5:2016

Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 5. Підготовче ткацьке та трикотажне устатковання

10

ДСТУ EN ISO 11111-4:2016

Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 4. Устатковання для оброблення пряжі та звивальне устатковання для канатів і мотузок

10

ДСТУ EN ISO 11111-3:2016

Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 3. Устатковання для нетканих матеріалів

10

ДСТУ EN ISO 11111-2:2016

Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 2. Передпрядильні та прядильні машини

10

ДСТУ EN ISO 11111-1:2016

Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 1. Загальні вимоги

10

ДСТУ EN 60999-2:2016

Пристрої з’єднувальні. Вимоги щодо безпечності затискних елементів нарізевого та безнарізевого типу для електричних мідних провідників. Частина 2. Спеціальні вимоги до затискних елементів для провідників із площею поперечного перерізу від 35 мм2 д…

10

ДСТУ EN 60999-1:2016

Пристрої з’єднувальні. Вимоги щодо безпечності затискних елементів нарізевого та безнарізевого типу для електричних мідних провідників. Частина 1. Загальні та спеціальні вимоги до затискних елементів для провідників із площею поперечного перерізу …

10

ДСТУ EN 14384:2016

Протипожежна техніка. Гідранти пожежні наземні. Загальні вимоги та методи випробування

10

ДСТУ EN 13411-1:2016

Закріплення кінців сталевих канатів. Вимоги щодо безпечності. Частина 1. Коуші на кінцях сталевих стропів

10

ДСТУ EN 589:2017

Палива автомобільні. Газ нафтовий скраплений. Технічні вимоги та методи контролювання

10

ДСТУ 8676:2016

Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики хвороби Ауєскі

10

ДСТУ 8642:2016

Капуста квашена. Технічні умови

10

ДСТУ 8568:2015

Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання

10

ДСТУ 8335:2015

Підщепи плодових культур. Технічні умови

10

ДСТУ 8334:2015

Живці плодових та ягідних культур. Технічні умови

10

ДСТУ 8325:2015

Вишня свіжа. Технічні умови

10

ДСТУ 8323:2015

Яблука свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови

10

ДСТУ 8321:2015

Вишня. Зберігання в регульованому газовому середовищі

10

ДСТУ 8320:2015

Слива. Зберігання в регульованому газовому середовищі

10

ДСТУ 8157:2015

Захист від радіації. Радіаційний моніторинг ґрунту і сільськогосподарської продукції. Терміни та визначення понять

10

ДСТУ 8147:2015

Капуста броколі свіжа. Технічні умови

10

ДСТУ 8129:2015

Корми, комбікорми, комбікормова сировина. Метод визначання цистину і метіоніну

10

ДСТУ 5006:2017

Какао терте. Загальні технічні умови

10

ДСТУ 5004:2017

Какао-масло. Загальні технічні умови

10

ДСТУ 4660:2017

Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови

10

ДСТУ 4391:2017

Какао-порошок. Загальні технічні умови

10

ДСТУ 4238:2015

Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутової призначеності. Визначення енергетичної ефективності холодильних приладів

10

ДСТУ 2633:2017

Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять

10

ДСТУ EN 923:2008

Клеї. Терміни та визначення понять

9

ДСТУ EN 205:2014

Клеї несилові для деревини. Метод визначання міцності з’єднання внапусток під час поздовжнього розтягування на зсув

9

ДСТУ EN 81-20:2015

Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення пасажирів та вантажів. Частина 20. Ліфти пасажирські та вантажопасажирські

9

ДСТУ EN ISO 13688:2016

Одяг захисний. Загальні вимоги

9

ДСТУ EN ISO 11611:2016

Одяг захисний для використання під час зварювання та суміжних процесів

9

ДСТУ ISO/IEC 14888-3:2015

Інформаційні технології. Методи захисту. Цифрові підписи з доповненням. Частина 3. Механізми, що ґрунтуються на дискретному логарифмуванні

9

ДСТУ ISO 5285:2009

Стрічки конвеєрні. Настанови щодо зберігання та транспортування

9

ДСТУ 33.117:2017

Страховий фонд документації. Об'єкти культурної спадщини. Об'єкти науки і техніки. Загальні технічні вимоги

9

ДСТУ 8699:2016

Вугілля кам’яне, антрацит і кокс. Відбирання проб вручну

9

ДСТУ 8684:2016

Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування

9

ДСТУ 8639:2016

Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови

9

ДСТУ 8635:2016

Геліоенергетика. Площадки для фотоелектричних станцій. Приєднання станцій до електроенергетичної системи

9

ДСТУ 8607:2015

Матеріали геосинтетичні дорожні. Методи випробування

9

ДСТУ 8530:2015

Комбікорми для великої рогатої худоби. Технічні умови

9

ДСТУ 8517:2015

Культури сільськогосподарські. Метод визначення чисельності шкідників у ґрунті

9

ДСТУ 8418:2015

Добрива органічні. Метод визначення коефіцієнтів і ступенів гуміфікації та мінералізації

9

ДСТУ 8406:2015

Комбікорми для дичини. Технічні умови

9

ДСТУ 8392:2015

Колісні транспортні засоби. Засоби транспортні спеціально обладнані для перевезення побутових відходів. Загальні технічні умови

9

ДСТУ 8379:2015

М’ясо та м’ясні продукти. Прискорений метод визначення складу сировини

9

ДСТУ 8357:2015

Концентрати олій фосфатидні. Метод визначання вмісту речовин, не розчинних в ацетоні. Частина 2. Порядок випробування

9

ДСТУ 8356:2015

Концентрати олій фосфатидні. Метод визначання вмісту речовин, не розчинних в ацетоні. Частина 1. Готування проб та реактивів

9

ДСТУ 8355:2015

Концентрати олій фосфатидні. Метод визначання вмісту речовин, не розчинних у гексані

9

ДСТУ 8282:2015

Вироби електронної техніки. Правила приймання

9

ДСТУ 8281:2015

Вироби електронної техніки. Вимоги до паковання, транспортування та методи випробування

9

ДСТУ 8126:2015

Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови

9

ДСТУ 8117:2015

Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови

9

ДСТУ 8015:2015

Препарати ветеринарні імунобіологічні. Вакцини інактивовані проти дерматомікозів тварин. Технічні вимоги та методи контролювання

9

ДСТУ 7969:2015

Пшениця озима. Методи визначання вмісту розчинних вуглеводів у вузлах кущення

9

ДСТУ 7812:2015

Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови

9

ДСТУ 7598:2014

Вагони вантажні. Загальні вимоги до розрахунків та проектування нових і модернізованих вагонів колії 1520 мм (несамохідних)

9

ДСТУ ITU-R BT.1683:2015

Цифрове телевізійне мовлення. Якість зображення в системах телебачення стандартної чіткості. Методи об’єктивного вимірювання сприйманої якості за наявності еталонного зображення

8

ДСТУ ETSI EN 301 526:2015

Електромагнітна сумісність і радіочастотний спектр. Абонентське обладнання з розширенням спектра CDMA у діапазоні частот 450 МГц систем стільникового радіозв’язку та діапазонах частот 410 МГц, 450 МГц і 870 МГц PAMR. Технічні вимоги та методи випр…

8

ДСТУ ІЕС 60675:2009

Прилади електричні побутові обігрівальні безпосередньої дії. Методи вимірювання функційних характеристик

8

ДСТУ ISO 10381-6:2015

Якість ґрунту. Відбирання проб. Частина 6. Настанови з відбирання, оброблення та зберігання ґрунту в аеробних умовах для лабораторного оцінювання мікробіологічних процесів, біомаси та різноманіття

8

ДСТУ ISO 6326-5:2015

Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 5. Метод спалювання за Лінгенером

8

ДСТУ 8643:2016

Картопля сушена. Технічні умови

8

ДСТУ 8591:2015

Велика рогата худоба. Молочне скотарство. Технологічні процеси вирощування, дорощування, відгодівлі. Основні параметри

8

ДСТУ-П 8536:2015

Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості

8

ДСТУ 8494:2015

Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови

8

ДСТУ 8416:2015

Лісоматеріали круглі. Таблиці об’ємів

8

ДСТУ 8358:2015

Брикети та гранули паливні з деревинної сировини. Технічні умови

8

ДСТУ 8338:2015

Метрологія. Теплота (енергія) згоряння природного газу об’ємна. Загальні вимоги до методів визначення

8

ДСТУ 8153:2015

Черешня свіжа. Технічні умови

8

ДСТУ 8073:2015

Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови

8

ДСТУ 7789:2015

Зварювання полімерних матеріалів. Терміни та визначення понять

8

ДСТУ 7774:2015

Вагони пасажирські магістральні локомотивної тяги. Загальнотехнічні норми для розрахування та проектування механічної частини вагонів

8

ДСТУ 7650:2014

Харчові олії та жири. Визначення вмісту бенз(а)пірену. Частина 1. Метод готування проб

8

ДСТУ 7615:2014

Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну

8

ДСТУ EN 61869-4:2016

Трансформатори вимірювальні. Частина 4. Додаткові вимоги до комбінованих трансформаторів

7

ДСТУ EN 16007:2015

Корм для тварин. Визначення охратоксину А очищенням на імуноафінній колонці та високоефективною рідинною хроматографією з флуоресцентним виявленням

7

ДСТУ EN 14154-1:2015

Лічильники води. Частина 1. Загальні технічні вимоги

7

ДСТУ EN 643:2016

Папір і картон. Європейський перелік стандартних сортів паперу та картону для повторного перероблення

7

ДСТУ ISO 15223-1:2015

Засоби медичної техніки. Умовні познаки на етикетках засобів медичної техніки, марковання й обов’язкові відомості. Частина 1. Загальні вимоги

7

ДСТУ 8667:2016

Культури овочеві. Молекулярно-генетичний метод ідентифікації сортів і гібридів

7

ДСТУ 8546:2015

Світильники зі світлодіодними джерелами світла. Загальні технічні умови

7

ДСТУ 8476:2015

Контейнери для побутових відходів. Загальні технічні вимоги

7

ДСТУ 8450:2015

Продукти перероблення фруктів та овочів. Визначання оксиметилфурфуролу методом тонкошарової хроматографії

7

ДСТУ 8368:2015

Продукти перероблення фруктів та овочів. Визначання оксиметилфурфуролу методом тонкошарової хроматографії

7

ДСТУ 8364:2015

Нафталін коксохімічний. Технічні умови

7

ДСТУ 8347:2015

Якість ґрунту. Визначення рухомої сірки в модифікації ННЦ ІГА імені О. Н. Соколовського

7

ДСТУ 8345:2015

Якість ґрунту. Методи визначення ємності катіонного обміну

7

ДСТУ 8330:2015

Культури плодові та ягідні. Методи діагностики вірусу шарки сливи

7

ДСТУ 8312:2015

Машини електричні малої потужності. Двигуни. Загальні технічні умови

7

ДСТУ 8280:2015

Вироби електротехнічні. Методи випробовування на тривкість до дії зовнішніх кліматичних чинників

7

ДСТУ 8214:2015

Комбікорми для різновікових груп коропа. Технічні умови

7

ДСТУ 8103:2015

Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови

7

ДСТУ 8059:2015

Продукти молочні. Визначення вмісту лактози та галактози спектрометричним методом

7

ДСТУ 8035:2015

Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення вмісту сульфатів

7

ДСТУ 7988:2015

Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання вітамінів В1 і В2

7

ДСТУ 7964:2015

Корми для тварин. Метод визначення розщеплення in vitro

7

ДСТУ 7651:2014

Харчові олії та жири. Визначення вмісту бенз(а)пірену. Частина 2. Газохроматографічний метод визначання бенз(а)пірену

7

ДСТУ GHTF/SG3/N99-10:2015

Системи управління якістю. Настанова щодо валідації процесів

6

ДСТУ EN 61034-2:2015

Вимірювання густини диму, що утворюється під час згоряння кабелів у певних умовах. Частина 2. Метод випробування та вимоги

6

ДСТУ EN 61034-1:2015

Вимірювання густини диму, що утворюється під час згоряння кабелів у певних умовах. Частина 1. Випробувальне устатковання

6

ДСТУ EN 60335-2-30:2015

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-30. Додаткові вимоги до кімнатних обігрівачів.

6

ДСТУ EN 81-20:2015

Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення пасажирів та вантажів. Частина 20. Ліфти пасажирські та вантажопасажирські

6

ДСТУ IEC 61000-4-28:2008

Електромагнітна сумісність. Частина 4-28. Методики випробування та вимірювання. Випробування на несприйнятливість до змінення частоти електромережі

6

ДСТУ ISO 19739:2015

Природний газ. Визначання сполук сірки методом газової хроматографії

6

ДСТУ ISO/TR 16922:2015

Природний газ. Одорування. Загальні вимоги

6

ДСТУ ISO 16121-4:2014

Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 4. Умови середовища у кабіні

6

ДСТУ ISO 16121-3:2014

Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 3. Інформаційні прилади та органи керування

6

ДСТУ ISO 16121-2:2014

Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 2. Оглядовість

6

ДСТУ ISO 16121-1:2014

Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 1. Загальний опис, основні вимоги

6

ДСТУ ISO 14004:2016

Системи екологічного управління. Загальні настанови щодо запроваджування

6

ДСТУ ISO 13734:2015

Природний газ. Органічні сполуки, які використовують як одоранти. Вимоги та методи випробування

6

ДСТУ ISO/TS 10272-2:2015

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій. Частина 2. Техніка підрахунку колоній

6

ДСТУ ISO 9229:2009

Теплоізоляція. Словник термінів

6

ДСТУ ISO 6326-3:2015

Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 3. Визначання сірководню, меркаптанової сірки та карбонілсульфідної сірки потенціометричним методом

6

ДСТУ ISO 2164:2007

Бобові. Визначання вмісту глікозидів синильної кислоти

6

ДСТУ ISO 2575:2014

Колісні транспортні засоби. Символи для органів керування, індикаторів та сигнальних пристроїв

6

ДСТУ 8628:2015

ДНК-технології в рослинництві. Терміни та визначення понять

6

ДСТУ 8626:2016

Біотехнологія. Методи визначення цитотоксичності ветеринарних препаратів на моделях in vitro

6

ДСТУ 8625:2016

Овочі. Методи фітопатологічного контролю в період зберігання

6

ДСТУ 8589:2015

Комбікорми повнораціонні для поросят-сисунів. Технічні умови

6

ДСТУ 8562:2015

Маточники та садивний матеріал винограду. Методи виявлення збудників вірусних хвороб та бактеріального раку

6

ДСТУ 8548:2015

Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8547:2015

Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8509:2015

Огірки солені. Технічні умови

6

ДСТУ 8301:2015

Метрологія. Робочі еталони. Основні положення та вимоги до застосування

6

ДСТУ 8277:2015

Двигуни асинхронні. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8242:2015

Корм для тварин. Макуха ріпакова. Технічні умови

6

ДСТУ 8241:2015

Корм для тварин. Макуха лляна. Технічні умови

6

ДСТУ 8195:2015

Буряки цукрові. Методи визначання бурякової нематоди

6

ДСТУ 8193:2015

Буряки цукрові. Методи визначання шкідливості хвороб і шкідливих комах безвисадкових насінників

6

ДСТУ 8171:2015

Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови

6

ДСТУ 8135:2015

Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8127:2015

Консерви м’ясні. Язики. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8097:2015

Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови

6

ДСТУ 8085:2015

Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії

6

ДСТУ 8082:2015

Консерви. Сік морквяний та соки морквяно-фруктові з м’якоттю. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8074:2015

Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8069:2015

Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин

6

ДСТУ 8061:2015

Шпинат свіжий. Технічні умови

6

ДСТУ 8036:2015

Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови

6

ДСТУ 8002:2015

Томати солені. Технічні умови

6

ДСТУ 7982:2015

Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Метод визначання складу вуглеводно-лігнінового комплексу

6

ДСТУ 7980:2015

Комбікорми-концентрати гранульовані для коней на відгодівлі. Технічні умови

6

ДСТУ-Н ISPM 11:2015

Організми шкідливі карантинні. Аналіз ризику, охоплюючи аналіз ризиків довкілля та генетично модифікованих організмів

5

ДСТУ EN 60998-2-2:2016

Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-2. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами безнарізевого типу

5

ДСТУ EN 60998-2-1:2016

Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-1. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами нарізевого типу

5

ДСТУ EN 60754-2:2015

Випробування на гази, які виділяються під час горіння матеріалів кабелів. Частина 2. Визначення ступеня кислотності вимірюванням водневого показника рН та питомої електропровідності

5

ДСТУ EN 60601-2-40:2015

Вироби медичні електричні. Частина 2-40. Додаткові вимоги щодо безпеки електроміографів і приладів для аналізування зворотної реакції організму

5

ДСТУ ISO 6326-1:2015

Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 1. Загальні положення

5

ДСТУ 8705:2017

Паливо дизельне довготривалого зберігання. Технічні умови

5

ДСТУ 8704:2017

Бензини автомобільні довготривалого зберігання. Технічні умови

5

ДСТУ 8173:2015

Комбікорми для овець. Технічні умови

5

ДСТУ 8160:2015

Сири підплавлені. Загальні технічні умови

5

ДСТУ 8062:2015

Продукти молочні сухі. Спектрометричний метод визначення вмісту молочної кислоти та лактатів

5

ДСТУ 7986:2015

Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умови

5

ДСТУ EN 60998-2-3:2016

Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-3. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами з прошивкою ізоляції

5

ДСТУ EN 60998-1:2016

З'єднувачі низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 1. Загальні технічні вимоги

5

ДСТУ EN 60754-1:2015

Випробування на гази, які виділяються під час горіння матеріалів кабелів. Частина 1. Визначення виходу галогеноводнів

5

ДСТУ EN 60730-1:2015

Пристрої автоматичні електричні керувальні побутової та аналогічної призначеності. Частина 1. Загальні вимоги

5

ДСТУ EN ISO 15136-1:2009

Свердловинне устатковання для нафтової та газової промисловості. Установки насосні ґвинтові для механізованого видобування. Частина 1. Насоси

5

ДСТУ ISO/TR 29846:2015

Шини, вентилі та камери. Еквівалентність одиниць внутрішнього тиску кПа/psi

5

ДСТУ ISO/TS 21872-1:2014

Мікробіологія харчових продуктів і кормових добавок для тварин. Горизонтальний метод визначення потенційно ентеропатогенних видів вібріонів. Частина 1. Визначення Vibrio parahaemolyticus та Vibrio cholerae

5

ДСТУ ISO 16055:2009

Тютюн і тютюнові вироби. Контрольний зразок для випробування. Вимоги та використання

5

ДСТУ ISO 15517:2009

Тютюн. Визначення вмісту нітратів методом аналізу в безперервному потоці

5

ДСТУ ISO 15154:2009

Тютюн. Визначення вмісту відновлювальних вуглеводнів методом аналізу в безперервному потоці

5

ДСТУ ISO 15153:2009

Тютюн. Визначення вмісту відновлювальних речовин методом аналізу в безперервному потоці

5

ДСТУ ISO 15152:2009

Тютюн. Визначення загального вмісту алкалоїдів у перерахунку на нікотин методом аналізу в безперервному потоці

5

ДСТУ ISO 14313:2010

Нафтова і газова промисловість. Трубопровідні транспортні системи. Арматура трубопровідна. Загальні технічні вимоги та методи контроллювання

5

ДСТУ ISO 13276:2009

Тютюн і тютюнові вироби. Визначення чистоти нікотину гравіметричним методом із застосуванням кремнійвольфрамової кислоти

5

ДСТУ ISO 10440-1:2008

Нафтова та газова промисловість. Компресори ротаційного типу. Частина 1. Компресори промислові (безмастильні)

5

ДСТУ ISO 4389:2009

Тютюн і тютюнові вироби. Визначення залишкового вмісту хлорорганічних пестицидів методом газової хроматографії

5

ДСТУ ISO 2971:2010

Сигарети і фільтри. Визначення номінального діаметра. Метод з застосуванням лазерного пристрою

5

Збірка ДСТУ 8686.1:2016 8686.2:2016

Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови

5

ДСТУ 8567:2015

Овочі солені і квашені, фрукти і ягоди мочені. Приймання, відбирання проб

5

ДСТУ 8381:2015

М’ясо та м’ясні продукти. Організація та методи мікробіологічних досліджень

5

ДСТУ 8118:2015

Яйця курячі інкубаційні. Технічні умови

5

ДСТУ 8096:2015

Ікра риб пробійна солона. Технічні умови

5

ДСТУ 8095:2015

Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови

5

ДСТУ 8092:2015

Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови

5

ДСТУ 8081:2015

Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче-фруктові. Технічні умови

5

ДСТУ 7990:2015

Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови

5

ДСТУ 7957:2015

Меблі для сидіння та лежання. Метод визначення залишкової деформації безпружинних м’яких елементів

5

ДСТУ 7956:2015

Меблі для сидіння та лежання. М’які елементи. Метод визначення м’якості

5

ДСТУ 7954:2015

Тканини шовкові та змішані. Первинне пакування та маркування

5

ДСТУ 7799:2015

Пляшки скляні сувенірні для виноробної промисловості. Типи, параметри та розміри

5

ДСТУ ETSI EN 300 744:2014

Цифрове телевізійне мовлення (DVB). Структура кадрів, канальне кодування та методи модуляції в системі цифрового наземного телевізійного мовлення. Загальні технічні вимоги

4

ДСТУ EN 60950-1:2015

Обладнання інформаційних технологій. Безпека. Частина 1. Загальні вимоги

4

ДСТУ ISO 23611-3:2009

Якість ґрунту. Відбирання проб ґрунтових безхребетних. Частина 3. Відбирання проб і вилучення з ґрунту енхітреїд

4

ДСТУ ISO 23611-1:2009

Якість ґрунту. Відбирання проб ґрунтових безхребетних. Частина 1. Відбирання вручну та вилучення земляних черв’яків формаліном

4

ДСТУ ISO 17292:2009

Нафтова, нафтохімічна та супутні галузі промисловості. Крани металеві сферичні. Загальні технічні вимоги

4

ДСТУ ISO 15952:2009

Якість ґрунту. Вплив забрудників на молодь земляних слимаків (HELICIDAE). Визначення впливу забруднення ґрунту на зростання

4

ДСТУ ISO 12149:2008

Клапани перекривні сталеві загальної призначеності з болтовим кріпленням покришки. Загальні технічні вимоги

4

ДСТУ ISO 10434:2009

Нафтова, нафтохімічна та суміжні галузі промисловості. Засуви сталеві з покришкою. Загальні технічні вимоги та методи контролювання

4

ДСТУ ISO 9393-2:2009

Клапани термопластичні загальнопромислової призначеності. Методи випробування під тиском та вимоги щодо випробування. Частина 2. Умови випробування та основні вимоги

4

ДСТУ ISO 9393-1:2009

Клапани термопластичні загальнопромислової призначеності. Методи випробування під тиском та вимоги щодо випробування. Частина 1. Загальні положення

4

ДСТУ ISO 6489-5:2013

Сільськогосподарські транспортні засоби. Механічні з’єднання між причепами та тягачами. Частина 5. Технічні характеристики неповоротних зчіпних вилок

4

ДСТУ 8449:2015

Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об’єму та масової частки складових частин

4

ДСТУ 8448:2015

Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування

4

ДСТУ 8420:2015

Оливи мастильні. Метод визначення схильності до піноутворення

4

ДСТУ 8407-2:2015

Концентрати олій фосфатидні. Визначення вмісту вологи методом Карла Фішера. Частина 2. Порядок випробовування

4

ДСТУ 8407-1:2015

Концентрати олій фосфатидні. Визначення вмісту вологи методом Карла Фішера. Частина 1. Готування проб і реактивів

4

ДСТУ 8398:2015

Папір з водяним знаком. Метод визначення лінійної деформації

4

ДСТУ 8380:2015

М’ясо та м’ясні продукти. Метод вимірювання масової частки жиру

4

ДСТУ 8326:2015

Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови

4

ДСТУ 8324:2015

Метрологія. Міри довжини штрихові. Методика повірки (калібрування)

4

ДСТУ 8253:2015

М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості

4

ДСТУ 8106:2015

Карантин рослин. Терміни та визначення понять

4

ДСТУ 2301:2015

Виноградарство. Терміни та визначення понять

4

ДСТУ-Н CAC/GL 30:2016

Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання

3

ДСТУ EN 62233:2015

Методи вимірювання електромагнітних полів побутової техніки та аналогічних пристроїв з урахуванням впливу на здоров’я людини

3

ДСТУ EN 60204-1:2015

Безпечність машин. Електрообладнання машин. Частина 1. Загальні вимоги

3

ДСТУ EN ISO 20347:2015

Засоби індивідуального захисту. Взуття робоче

3

ДСТУ EN 14254:2015

Медичні вироби для діагностики invitro. Збірники одноразового використання для відбору зразків у людей, крім крові

3

ДСТУ EN 13975:2016

Процедури відбирання зразків медичних виробів для діагностики in vitro для приймальних випробувань. Статистичні аспекти.

3

ДСТУ EN 1725:2009

Меблі побутові. Ліжка та матраци. Вимоги щодо безпеки та методи випробування

3

ДСТУ EN 81-50:2015

Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення пасажирів та вантажів. Частина 50. Правила проектування, розрахування, випробування та перевіряння компонентів ліфта

3

ДСТУ EN 71-13:2015

Безпечність іграшок. Частина 13. Настільні ігри для вивчення запахів, косметичні набори та ігри для розвитку смакових навичок

3

ДСТУ EN 71-12:2015

Безпечність іграшок. Частина 12. N-нітрозаміни та речовини, що можуть перетворюватися на N-нітрозаміни

3

ДСТУ ISO 16002:2014

Зерно хлібних злаків та бобові на зберіганні у зерносховищах. Настанова щодо визначання зараженості зерна живими безхребетними за допомогою пасток

3

ДСТУ ISO 10018:2015

Управління якістю. Настанови щодо залучення персоналу та щодо його компетентності

3

ДСТУ ISO 5529:2014

Пшениця. Визначання індексу седиментації методом Зелені

3

ДСТУ 8661:2016

Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань

3

ДСТУ 8609:2015

Прокат калібрований шестигранний. Сортамент

3

ДСТУ 8608:2015

Прокат калібрований круглий. Сортамент

3

ДСТУ 8587:2015

Молекулярна діагностика. Методи та вимоги до підготовки клінічного матеріалу для проведення полімеразної ланцюгової реакції

3

ДСТУ 8387:2015

Нафтопродукти. Паливо авіаційне для турбореактивних двигунів. Метод визначення термоокисненості

3

ДСТУ 8385:2015

Нафтопродукти. Палива авіаційні та дистилятні. Метод визначення питомої електропровідності

3

ДСТУ 8300:2015

Геотермальна енергетика. Станції електричні геотермальні. Загальні технічні вимоги

3

ДСТУ 8182:2015

Корми для тварин. Метод визначання активності інгібіторів трипсину

3

ДСТУ 8164:2015

Препарати ветеринарні. Належна виробнича практика

3

ДСТУ 8139:2015

Борошно вапнякове та черепашкове кормове для сільськогосподарської птиці. Технічні умови

3

ДСТУ 8123:2015

Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту кальцію, магнію, заліза, марганцю, цинку, міді, кобальту методом атомно-абсорбційної спектрометрії

3

ДСТУ 8063:2015

Продукти молочні сухі. Визначення загального білка методом К’єльдаля

3

ДСТУ 8043:2015

Борошно вапнякове для сільськогосподарських тварин. Технічні умови

3

ДСТУ 8041:2015

Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту натрію та калію методом полуменевої спектрофотометрії

3

ДСТУ 8026:2015

Шрот рициновий кормовий. Технічні умови

3

ДСТУ 8024:2015

Комбікорми гранульовані. Загальні технічні умови

3

ДСТУ 8022:2015

Кальцію фосфат кормовий. Технічні умови

3

ДСТУ 7934:2015

Зрошення. Системи мікрозрошення. Класифікація

3

ДСТУ EN 620:2013

Підіймально-транспортувальне устатковання та системи безперервної дії. Конвеєри стрічкові стаціонарні для сипких матеріалів. Вимоги щодо безпеки та електромагнітної сумісності

2

ДСТУ ISO 30300:2015

Інформація та документація. Системи керування документами. Основні положення і словник термінів

2

ДСТУ ISO 30042:2015

Інформаційні технології. Системи керування термінологією, знаннями та контентом. Обмін термінологічною інформацією

2

ДСТУ ISO 26162:2015

Системи керування термінологією, знаннями та вмістом. Проектування, впровадження та підтримка систем керування термінологією

2

ДСТУ ISO 14005:2015

Системи екологічного управління. Настанови щодо поетапного запровадження системи екологічного управління, використовуючи оцінювання екологічних характеристик

2

ДСТУ ISO 4969:2010

Сталь. Макроскопічне дослідження травленням сильними мінеральними кислотами

2

ДСТУ 1219-1:2014

Системи гідравлічні і пневматичні та їхні складові частини. Графічні умовні познаки та принципові схеми. Частина 1. Графічні умовні познаки звичайної призначеності та використовні для пристроїв оброблення даних

2

ДСТУ 8606-1:2015

Вода природних джерел. Захист від забруднювання. Частина 1 . Основні положення

2

ДСТУ 8604:2015

Дизайн і ергономіка. Робоче місце для виконання робіт у положенні сидячи. Загальні ергономічні вимоги

2

ДСТУ 8558:2015

Насіння дерев і кущів. Методи визначання посівних якостей (схожості, життєздатності, доброякісності)

2

ДСТУ 8556:2015

Саджанці деревних рослин із закритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги

2

ДСТУ 8550:2015

Молоко та молочні продукти. Вимірювання рН потенціометричним методом

2

ДСТУ 8399:2015

Папір для виробів санітарно-гігієнічної призначеності. Технічні умови

2

ДСТУ 8390:2015

Пек кам’яновугільний. Метод визначання масової частки речовин, не розчинних у толуолі

2

ДСТУ 8360:2015

Посуд фарфоровий та фаянсовий. Метод визначання термостійкості

2

ДСТУ 8397:2015

Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів

2

ДСТУ 8346:2015

Якість ґрунту. Методи визначення питомої електропровідності, рН і щільного залишку водної витяжки

2

ДСТУ 8339:2015

Вітроенергетика. Вітроелектростанції. Оцінення впливу вітроелектростанцій на навколишнє середовище

2

ДСТУ 8319:2015

Смородина чорна свіжа. Технічні умови

2

ДСТУ 8318:2015

Машини для викопування саджанців плодових культур. Технічні умови

2

ДСТУ 8302:2015

Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання

2

ДСТУ 8298:2015

Плоди та ядра фундука. Технічні умови

2

ДСТУ 8284:2015

Косарки для скошування трави та сидератів у міжряддях саду. Технічні умови

2

ДСТУ 8170:2015

Корми для тварин. Замінники незбираного молока. Технічні умови

2

ДСТУ 8131:2015

Вершки-сировина. Технічні умови

2

ДСТУ 8104:2015

Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників

2

ДСТУ 8093:2015

Саджанці деревних рослин із відкритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги

2

ДСТУ 8040:2015

Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus

2

ДСТУ 7958:2015

Матеріали текстильні. Пакування, маркування, транспортування та зберігання

2

ДСТУ EN 50470-3:2010

Засоби вимірювання електричної енергії змінного струму. Частина 3. Спеціальні вимоги. Лічильники активної енергії статичні (класів точності А, В і С)

1

ДСТУ EN 13313:2009

Установки холодильні та теплові насоси. Компетентність персоналу

1

ДСТУ ІЕС 60432-3:2009

Лампи розжарювання. Вимоги щодо безпеки. Частина 3. Вольфрамово-галогенні лампи (крім ламп для транспортних засобів)

1

ДСТУ ISO 22241-3:2009

Дизельні двигуни. Відновник оксиду азоту AUS 32. Частина 3. Оброблення, транспортування та зберігання

1

ДСТУ ISO 22241-1:2009

Дизельні двигуни. Відновник оксиду азоту AUS 32. Частина 1. Вимоги щодо якості

1

ДСТУ ISO 14637/IDF195:2009

Молоко. Ферментативний метод визначення вмісту сечовини з використанням різниці рН (Контрольний метод)

1

ДСТУ ISO 10816-6:2009

Механічна вібрація. Оцінювання стану машин за результатами вимірювань вібрації на необертових частинах. Частина 6. Машини зворотно-поступальної дії номінальною потужністю від 100 кВт

1

ДСТУ ISO 8422:2010

Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння за якісною ознакою

1

ДСТУ ISO 5151:2010

Кондиціонери та теплові насоси безканальні. Випробування та визначення робочих характеристик

1

ДСТУ ISO 3463:2015

Сільськогосподарські та лісогосподарські колісні трактори. Конструкції для захисту під час перекидання. Метод динамічного випробування та умови приймання

1

ДСТУ 8647:2016

Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування надійності за результатами випробувань і/або експлуатації в умовах малої кількості відмов

1

ДСТУ 8646:2016

Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування залишкового ресурсу (строку служби) технічних систем

1

ДСТУ 8563:2015

Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників

1

ДСТУ 8471:2015

Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови

1

ДСТУ 8454:2015

Добрива органічні. Методи визначення органічної речовини

1

ДСТУ 8435:2015

Ветеринарна медицина. Метод визначення антагоністичних властивостей молочнокислих бактерій

1

ДСТУ 8404:2015

Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об’ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу

1

ДСТУ 8402:2015

Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин

1

ДСТУ 8373:2015

Сільськогосподарські та лісогосподарські колісні трактори. Системи гальмівні. Загальні вимоги

1

ДСТУ 8371:2015

Показники для оцінювання ремонтопридатності виробів. Терміни та визначення понять

1

ДСТУ 8344:2015

Інформація та документація. Видання. Основні елементи. Терміни та визначення понять

1

ДСТУ 8303:2015

Метрологія. Міри часу і частоти. Методика повірки (калібрування)

1

ДСТУ 8216:2015

Вироби електронної техніки. Класифікація за умовами застосування та вимоги стійкості до зовнішніх впливових чинників

1

ДСТУ 8175:2015

Олія ріпакова. Технічні умови

1

ДСТУ 8168:2015

Зернові культури, продукти їх переробляння, комбікорми. Метод визначення вмісту дезоксиніваленолу

1

ДСТУ 8158:2015

Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови

1

ДСТУ 8039:2015

Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови

1

ДСТУ 4326:2016

Ірис. Загальні технічні умови

1

ДСТУ 4306:2016

Олія пальмова. Технічні умови постачання

1

ДСТУ 3240:2015

Метрологія. Забезпечення єдності вимірювань характеристик іонізувальних випромінень і ядерних констант. Основні положення

1

ДСТУ 2858:2015

Термоперетворювачі опору. Загальні технічні вимоги і методи випробування

1

 

<<<Перелік останніх надходжень, якими поповнився фонд нормативних документів Українського Агентства зі Стандартизації у 2018 році

Перелік останніх надходжень, якими поповнився фонд нормативних документів Українського Агентства зі Стандартизації у 2016 році >>>

Джерело: http://uas.org.ua/


Звертаємо Вашу увагу, що офіційні копії цих нових стандартів можна замовити в Відділі маркетингу НІЦ «ЛЕОНОРМ», надіславши замовлення на Е-mail: mark@leonorm.lviv.ua  або на тел./факс: +38(032)2448823,  +38(032)2601151, +38(050)8065311.



ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ДОПОМОГА

Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook

    БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України  Актуалізація Ваших НД   http://www.germiona.com.ua/  
 

 

Copyright © 2004-2024, ЛЕОНОРМ.