ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
від 1 вересня 2015 року N 104
Про подовження терміну чинності національного стандарту України
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію", розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 N 1163-р та за пропозиціями ПАТ "Сумський завод продтоварів" (лист від 20.07.2015 р. N 1063), ПрАТ "Чумак" (лист від 09.07.2015 р. N 0349), ПАТ "Львівський жиркомбінат" (лист від 06.07.2015 р. N 2153/01/01), ПАТ "Волиньхолдинг" (лист від 17.06.2015 р. N 305/01-12) і ТК 86 "Олії та продукти їх переробки" (протокол засідання ТК 86 від 30.07.2015 р.) наказую:
1. Подовжити чинність національного стандарту ДСТУ 4487:2005 "Майонези. Загальні технічні умови", яка обмежена наказом ДП "УкрНДНЦ" від 28.05.2015 N 45, з "01.01.2016 р." до "01.01.2017 р." та залишити без змін дату набуття чинності ДСТУ 4487:2015 "Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови" з 01.01.2016 р.
2. Начальнику відділу інформаційних технологій (Петровцю П. І.) забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".
3. Начальнику Головного фонду нормативних документів (Лісіній А. В.) забезпечити опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
4. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на в. о. директора НДІ стандартизації - Королько С. А.
5. Контроль за виконанням цього наказу залишається за керівником підприємства або особою, яка виконує його обов'язки.
Т. в. о. генерального директора |
С. О. Шевцов |