ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ" НАКАЗвід 12 серпня 2019 року N 246 Про прийняття та скасування національних стандартівВідповідно до пункту 2 частини другої статті 11 Закону України "Про стандартизацію", розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 N 1163-р "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2019 рік наказую: 1. Прийняти національний стандарт з наданням чинності з 01 лютого 2020 року: 1. | ДСТУ 8895:2019 | Консерви. Соки томатні. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 937-91) |
2. Прийняти національний стандарт з наданням чинності з 01 березня 2020 року: 1. | ДСТУ 4658:2019 | Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови - На заміну ДСТУ 4658:2006 |
3. Прийняти національний стандарт з наданням чинності з 01 травня 2020 року: 1. | ДСТУ 4044:2019 | Бітуми нафтові дорожні в'язкі. Технічні умови - На заміну ДСТУ 4044-2001 |
4. Прийняти національні стандарти з наданням чинності з 01 жовтня 2020 року: 1. | ДСТУ 8888:2019 | Георешітки полімерні жорсткі тривісноорієнтовані. Загальні технічні вимоги - Вперше | 2. | ДСТУ 8894:2019 | Безпека дорожнього руху. Лінійний аналіз аварійності та оцінювання умов безпеки руху на автомобільних дорогах - Вперше |
5. Скасувати національний стандарт з 01 березня 2020 року: 1. | ДСТУ 4658:2006 | Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови |
6. Скасувати національний стандарт з 01 травня 2020 року: 1. | ДСТУ 4044-2001 | Бітуми нафтові дорожні в'язкі. Технічні умови |
7. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ". 8. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти". 9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою. Генеральний директор | Г. Лісіна |
|