ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
від 02 лютого 2018 року N 29
Про прийняття національних нормативних документів, зміни до національного нормативного документа
Відповідно до ч. 2 ст. 11 Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014 N 1315-VII та розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 N 1163-р "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" наказую:
1. Прийняти національні нормативні документи з наданням чинності з 01 липня 2019 року:
1. |
ДСТУ 8754:2018 |
Консерви. Соуси десертні. Технічні умови |
2. |
ДСТУ 8755:2018 |
Консерви. Коктейлі десертні. Технічні умови |
3. |
ДСТУ 8756:2018 |
Сперма. Метод визначення активності гіалуронідази |
4. |
ДСТУ 8757:2018 |
Сперма бугаїв нативна. Методи біохімічних досліджень |
5. |
ДСТУ 8758:2018 |
Кролі. Технологічні процеси промислового вирощування. Основні параметри |
6. |
ДСТУ 8759:2018 |
Птиця сільськогосподарська. Методи лабораторної діагностики сальмонельозу |
7. |
ДСТУ 8762:2018 |
Яйця індичі харчові та інкубаційні. Технічні умови |
2. Прийняти зміну до національного нармативного документа з наданням чинності від 01 березня 2018 року:
|
Зміна N 1 ДСТУ 7771:2015 |
Банки металеві для консервів. Технічні умови |
3. Скасувати повністю національний нормативний документ з 01 липня 2019 року:
|
ДСТУ 1947-95 |
Яйця індичі інкубаційні. Технічні умови |
4. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".
5. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
6. Начальнику адміністративного відділу довести цей наказ до відома виконавців.
7. Контроль за виконанням цього наказу залишається за керівником підприємства чи особою, яка виконує його обов'язки.
Генеральний директор |
Г. В. Лісіна |