1 |
ДСТУ EN 454:2016
(EN 454:2014, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі планетарні. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 454:2016 (EN 454:2014, IDT) (прийнятого методом підтвердження) |
2 |
ДСТУ EN 12464-1:2016
(EN 12464-1:2011, IDT) |
Світло та освітлення. Освітлення робочих місць. Частина 1. Внутрішні робочі місця
- Вперше |
3 |
ДСТУ EN 12464-2:2016
(EN 12464-2:2014, IDT) |
Світло та освітлення. Освітлення робочих місць. Частина 2. Зовнішні робочі місця
- Вперше |
4 |
ДСТУ EN 12505:2016
(EN 12505:2000 + A1:2009, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Відцентрові машини для оброблення харчових масел та жирів. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12505:2014 |
5 |
ДСТУ EN 12852:2016
(EN 12852:2001 + A1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12852:2014 |
6 |
ДСТУ EN 12853:2016
(EN 12853:2001 + A1:2010; EN 12853:2001 + A1:2010/AC:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12853:2014 |
7 |
ДСТУ EN 12854:2016
(EN 12854:2003 + A1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12854:2014 |
8 |
ДСТУ EN 13032-1:2016
(EN 13032-1:2004 + A1:2012, IDT) |
Світло та освітлення. Вимірювання та подання фотометричних даних ламп і світильників. Частина 1. Вимірювання та формат даних
- Вперше |
9 |
ДСТУ EN 13032-2:2016
(EN 13032-2:2004; EN 13032-2:2004/AC:2007, IDT) |
Світло та освітлення. Вимірювання та подання фотометричних даних ламп і світильників. Частина 2. Подання даних щодо внутрішніх та зовнішніх робочих місць
- Вперше |
10 |
ДСТУ EN 14957:2016
(EN 14957:2006 + A1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Посудомийні машини з конвеєром. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 14957:2014 |
11 |
ДСТУ EN 15774:2016
(EN 15774:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 15774:2014 |
12 |
ДСТУ EN 62035:2016
(EN 62035:2014, IDT) |
Лампи розрядні (крім ламп люмінесцентних). Вимоги щодо безпеки
- На заміну ДСТУ EN 62035:2014 та ДСТУ EN 62035:2016 (EN 62035:2014, IDT) (прийнятого методом підтвердження) |
13 |
ДСТУ EN 62442-1:2016
(EN 62442-1:2011; EN 62442-1:2011/AC:2012, IDT) |
Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 1. Пристрої керування для люмінесцентних ламп. Методика вимірювання повної вхідної потужності кіл "пристрій керування - лампа" та визначення коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше |
14 |
ДСТУ EN 62442-2:2016
(EN 62442-2:2014, IDT) |
Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 2. Пристрої керування для розрядних високоінтенсивних ламп (крім люмінесцентних ламп). Методика вимірювання для визначення коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше |
15 |
ДСТУ EN 62442-3:2016
(EN 62442-3:2014, IDT) |
Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 3. Пристрої керування для галогенних ламп та світлодіодних модулів. Методика вимірювання для визначення значень коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше |