ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ 
		ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ 
		НАКАЗ 
		
		 
		від 20 січня 2009 року N 32 
		Про затвердження національних стандартів та 
		скасування нормативних документів 
		 
		Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та 
		на виконання Плану національної стандартизації наказую: 
		1. Затвердити національні стандарти України з 
		наданням чинності з 1 липня 2009 р.: 
		
			
				| 
				 ДСТУ 6082:2009   | 
				
				 Молоко та молочні продукти. Методи визначання 
				густини 
				- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 3625-84)   | 
			
			
				| 
				 ДСТУ 6083:2009   | 
				
				 Молоко. Метод визначання чистоти 
				- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 8218-89)   | 
			
			
				| 
				 ДСТУ 6084:2009   | 
				
				 Консерви гомогенізовані для дитячого харчування. 
				Метод визначання якості подрібнення 
				- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 24283-80)   | 
			
			
				| 
				 ДСТУ 6085:2009   | 
				
				 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні 
				умови 
				- На заміну РСТ УССР 1884-91   | 
			
			
				| 
				 ДСТУ 6086:2009   | 
				
				 Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні 
				умови 
				- На заміну РСТ УССР 1235-89   | 
			
			
				| 
				 ДСТУ 6087:2009   | 
				
				 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови 
				- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 18077-72)   | 
			
			
				| 
				 ДСТУ 6088:2009   | 
				
				 Пектин. Технічні умови 
				- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 29186-91)   | 
			
		
		
 2. Скасувати чинність нормативних документів з 1 липня 
		2009 р.: 
		
			
				| 
				 РСТ УССР 1235-89   | 
				
				 Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні 
				умови   | 
			
			
				| 
				 РСТ УССР 1884-91   | 
				
				 Консерви. Перець жарений в маринаді. Технічні 
				умови   | 
			
			
				| 
				 ГОСТ 3625-84   | 
				
				 Молоко и молочные продукты. Методы определения 
				плотности   | 
			
			
				| 
				 ГОСТ 8218-89   | 
				
				 Молоко. Метод определения чистоты   | 
			
			
				| 
				 ГОСТ 18077-72   | 
				
				 Консервы. Соусы фруктовые. Технические условия   | 
			
			
				| 
				 ГОСТ 24283-80   | 
				
				 Консервы гомогенизированные для детского 
				питания. Метод определения качества измельчения   | 
			
			
				| 
				 ГОСТ 29186-91   | 
				
				 Пектин. Технические условия   | 
			
		
		
 3. Департаменту стандартизації та метрології (Нелепов 
		А. А.) та ДП "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем 
		стандартизації, сертифікації та якості" (Корчевна Л. О.) забезпечити 
		оприлюднення цього наказу на веб-порталі Держспоживстандарту України та 
		опублікування у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика 
		"Стандарти". 
		4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на 
		заступника Голови Черепкова С. Т.