Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на
виконання планів державної стандартизації на 2005 - 2006 роки наказую:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності з 1 жовтня 2007 р.:
2. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності з 1 січня 2009 р.:
ДСТУ ISO 927:2007 |
Прянощі та приправи. Метод визначення домішок
(ISO 927:1982, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 948:2007 |
Прянощі та приправи. Відбирання проб
(ISO 948:1980, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 2291:2007 |
Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний
метод
(ISO 2291:1980, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 2292:2007 |
Какао-боби. Відбирання проб
(ISO 2292:1973, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 3103:2007 |
Чай. Готування настою для сенсорних випробувань
(ISO 3103:1980, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 3595:2007 |
Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з
використанням фітостерилацетату
(ISO 3595:1976, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 3720:2007 |
Чай чорний. Терміни та визначення основних понять і
основні вимоги
(ISO 3720:1986, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 5565-2:2007 |
Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames]. Частина
2. Методи випробування
(ISO 5565-2:1999, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 6092:2007 |
Молоко сухе. Визначення титровної кислотності
(рутинний метод)
(ISO 6092:1980, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 6611/ IDF 94: 2007 |
Молоко та молочні продукти. Визначення
колонієутворювальних одиниць дріжджів та/чи плісені. Метод
підраховування колоній, що виросли за температури 25° C
(ISO 6611/IDF 94:2004, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 7170:2007 |
Меблі для зберігання. Визначення міцності та
довговічності
(ISO 7170:2005, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 7513:2007 |
Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту
вологи (втрата маси за температури 103° C)
(ISO 7513:1990, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 8455:2007 |
Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та
транспортування
(ISO 8455:1986, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 8851-1/ IDF 191-1: 2007 |
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого
знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 1. Визначення
масової частки вологи
(ISO 8851-1/IDF 191-1:2004, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 8851-2/ IDF 191-2:2007 |
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого
знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 2. Визначення
масової частки сухого знежиреного залишку
(ISO 8851-2/IDF 191-2:2004, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 8851-3/ IDF 191-3: 2007 |
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого
знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 3. Обчислення
масової частки жиру
(ISO 8851-3/IDF 191-3:2004, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 11292:2007 |
Кава розчинна. Визначення вмісту вільних і загальних
вуглеводів методом високоефективної аніонно-обмінної хроматографії
(ISO 11292:1995, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 11869:2007 |
Йогурт. Визначення титровної кислотності
потенціометричним методом
(ISO 11869:1997, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 13559/ IDF 153: 2007 |
Масло вершкове, кисломолочні продукти та свіжий сир.
Визначення кількості сторонніх мікроорганізмів методом
підраховування колоній, що виросли за температури 30° C
(ISO 13559/IDF 153:2002, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 13681:2007 |
М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості
колоній дріжджів і пліснявих грибів
(ISO 13681:1995, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 13965:2007 |
М'ясо та м'ясні продукти. Визначення масової частки
крохмалю та глюкози ферментативним методом
(ISO 13965:1998, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ISO 14378:2007 |
Молоко та молоко сухе. Визначення масової частки
йоду методом високоефективної рідинної хроматографії
(ISO 14378:2000, IDT)
- Вперше |
ДСТУ EN 527-2:2007 |
Меблі для адміністративних приміщень. Робочі столи.
Частина 2. Вимоги механічної безпеки
(EN 527-2:2002, IDT)
- Вперше |
ДСТУ EN 1023-1:2007 |
Меблі для адміністративних приміщень. Перегородки.
Частина 1. Розміри
(EN 1023-1:1996, IDT)
- Вперше |
ДСТУ EN 1728:2007 |
Меблі побутові для сидіння. Методи випробування для
визначення міцності та довговічності
(EN 1728:2000, IDT)
- Вперше |
ДСТУ EN 13453-1:2007 |
Меблі. Ліжка двох'ярусні та високі непобутові.
Частина 1. Вимоги безпеки, міцності та довговічності
(EN 13453-1:2004, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ENV 14443:2007 |
Меблі побутові для сидіння. Методи випробування для
визначення довговічності оббивного матеріалу
(ENV 14443:2004, IDT)
- Вперше |
ДСТУ EN 50360:2007 |
Обладнання систем радіозв'язку абонентське.
Підтвердження відповідності базовим граничним рівням, пов'язаним з
дією електромагнітних полів від 300 МГц до 3 ГГц на людину
(EN 50360:2001, IDT)
- Вперше |
ДСТУ EN 50385:2007 |
Радіостанції систем з радіодоступом базові та
стаціонарні кінцеві. Підтвердження відповідності базовим граничним
чи контрольним рівням, пов'язаним з дією радіочастотних
електромагнітних полів від 110 МГц до 40 ГГц на широкий загал
(EN 50385:2002, IDT)
- Вперше |
ДСТУ EN 61204-3:2007 |
Джерела електроживлення низьконапружні з вихідною
напругою постійного струму. Частина 3. Електромагнітна сумісність
(EN 61204-3:2000, IDT)
- Вперше |
ДСТУ ETSI EG 201 793: 2007 |
Мережі електрозв'язку цифрові. Передавання та
мультиплексування. Настанови щодо системного проектування мереж
синхронізації
(ETSI EG 201 793: 2000, IDT)
- Вперше |
ДСТУ 4754:2007 |
Системи кабельних лотоків і драбин. Загальні вимоги
та методи випробування
(ІЕС 61537:2001, MOD)
- Вперше |
ДСТУ 4755:2007 |
Обладнання радіопередавальне. Вимоги щодо безпеки
(EN 60215:1989, MOD)
- Вперше |
3. Скасувати в Україні чинність нормативних документів
з 1 жовтня 2007 р.:
у позиції п'ятнадцятій пункту 2 назву стандарту "Корми
для тварин. Визначення вмісту фуразолідону методом високоефективної
хроматографії (ISO 14797:1999, IDT)" замінити на "Корми для тварин.
Визначення вмісту фуразолідону методом високоефективної рідинної
хроматографії (ISO 14797:1999, IDT)".
5. Державному підприємству "Український науково-дослідний
і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Цициліано О. Д.) забезпечити:
опублікування цього наказу у черговому виданні
щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти";
видання не пізніше ніж за 90 днів до набрання чинності
затверджених цим наказом національних стандартів.
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на
заступника Голови Черепкова С. Т.