Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

LeoMetr 2

Перевірити актуальність нормативних документів, якими користується Ваше підприємство!

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook (RUS)
 

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"

НАКАЗ

від 31 жовтня 2019 року N 340

Про прийняття та скасування національних стандартів

Відповідно до пункту 2 частини другої статті 11 Закону України "Про стандартизацію", розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 N 1163-р "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2019 рік наказую:

1. Прийняти національні стандарти, гармонізовані з міжнародними стандартами, методом підтвердження з наданням чинності з 01 грудня 2019 року:

1.

ДСТУ ISO 22000:2019
(ISO 22000:2018, IDT)

Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу
- На заміну ДСТУ ISO 22000:2007

2.

ДСТУ ISO/TS 22002-1:2019
(ISO/TS 22002-1:2009, IDT)

Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 1. Виробництво харчових продуктів
- Вперше

3.

ДСТУ ISO/TS 22002-2:2019
(ISO/TS 22002-2:2013, IDT)

Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування
- Вперше

4.

ДСТУ ISO/TS 22002-3:2019
(ISO/TS 22002-3:2011, IDT)

Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 3. Сільське господарство
- Вперше

5.

ДСТУ ISO/TS 22002-4:2019
(ISO/TS 22002-4:2013, IDT)

Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 4. Виробництво паковання для харчових продуктів
- Вперше

6.

ДСТУ ISO/TS 22002-6:2019
(ISO/TS 22002-6:2016, IDT)

Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 6. Виробництво кормів і харчових продуктів для тварин
- Вперше

7.

ДСТУ ISO/TS 22003:2019
(ISO/TS 22003:2013, IDT)

Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що забезпечують аудит і сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів
- На заміну ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009

2. Скасувати чинність національних стандартів з 01 липня 2021 року:

1.

ДСТУ ISO 22000:2007

Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT)

2.

ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009

Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що здійснюють аудит та сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів
(ISO/TS 22003:2007, IDT)

3. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".

4. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Генеральний директор

Г. Лісіна


Назад

 


ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ДОПОМОГА

  БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України Нова БД "Нормативно-правові документи ветеринарної медицини"   http://www.germiona.com.ua/  
 

Rambler's Top100

  

Rambler's Top100 

 

Copyright © 2004 - 2021, ЛЕОНОРМ.