1.  | ДСТУ EN 50483-1:2019 (EN 50483-1:2009, IDT)  | Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 1. Загальні положення - Вперше  | 
2.  | ДСТУ EN 50483-2:2019 (EN 50483-2:2009, IDT)  | Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 2. Натяжні та підтримувальні затискачі для самоутримних ізольованих проводів - Вперше  | 
3.  | ДСТУ EN 50483-4:2019 (EN 50483-4:2009, IDT)  | Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 4. З'єднувальні затискачі - Вперше  | 
4.  | ДСТУ EN 50483-5:2019 (EN 50483-5:2009, IDT)  | Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 5. Випробування на електричне старіння - Вперше  | 
5.  | ДСТУ EN 50483-6:2019 (EN 50483-6:2009, IDT)  | Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 6. Кліматичні випробування - Вперше  | 
6.  | ДСТУ EN ISO 3960:2019 (EN ISO 3960:2017, IDT; ISO 3960:2017, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення пероксидного числа. Йодометричне (візуальне) визначення за кінцевою точкою - На заміну ДСТУ ISO 3960-2001  | 
7.  | ДСТУ EN ISO 3961:2019 (EN ISO 3961:2018, IDT; ISO 3961:2018, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення йодного числа - На заміну ДСТУ ISO 3961:2004  | 
8.  | ДСТУ EN ISO 10416:2019 (EN ISO 10416:2009, IDT; ISO 10416:2008, IDT)  | Промисловість нафтова та газова. Промивальні рідини. Лабораторні випробування - Вперше  | 
9.  | ДСТУ EN ISO 10534-1:2019 (EN ISO 10534-1:2001, IDT; ISO 10534-1:1996, IDT)  | Акустика. Визначення коефіцієнта поглинання звуку та імпедансу в імпедансних трубках. Частина 1. Метод з використанням коефіцієнта стоячої хвилі - Вперше  | 
10.  | ДСТУ EN ISO 10534-2:2019 (EN ISO 10534-2:2001, IDT; ISO 10534-2:1998, IDT)  | Акустика. Визначення коефіцієнта поглинання звуку та імпедансу в імпедансних трубках. Частина 2. Метод з використанням коефіцієнта передавальної функції - Вперше  | 
11.  | ДСТУ EN ISO 10539:2019 (EN ISO 10539:2002, IDT; ISO 10539:2002, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення лужності - Вперше  | 
12.  | ДСТУ EN ISO 11701:2019 (EN ISO 11701:2009, IDT; ISO 11701:2009, IDT)  | Жири рослинні та олії. Визначення вмісту фосфоліпідів у лецитинах методом ВЕРХ з використанням детектора розсіювання світла - Вперше  | 
13.  | ДСТУ EN ISO 11702:2019 (EN ISO 11702:2016, IDT; ISO 11702:2016, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Ферментативне визначення загального вмісту стеролів - Вперше  | 
14.  | ДСТУ EN ISO 12873:2019 (EN ISO 12873:2014, IDT; ISO 12873:2010, IDT)  | Олії оливкові та олії оливкові з макухи. Визначення вмісту воску методом капілярної газової хроматографії - Вперше  | 
15.  | ДСТУ EN ISO 12966-2:2019 (EN ISO 12966-2:2017, IDT; ISO 12966-2:2017, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Газова хроматографія метилових ефірів жирних кислот. Частина 2. Готування метилових ефірів жирних кислот - Вперше  | 
16.  | ДСТУ EN ISO 12966-3:2019 (EN ISO 12966-3:2016, IDT; ISO 12966-3:2016, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Газова хроматографія метилових ефірів жирних кислот. Частина 3. Готування метилових ефірів жирних кислот з використанням триметилсульфонію гідроксиду - Вперше  | 
17.  | ДСТУ EN ISO 13884:2019 (EN ISO 13884:2005, IDT; ISO 13884:2003, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення окремих трансізомерів методом інфрачервоної спектрометрії - Вперше  | 
18.  | ДСТУ EN ISO 14183:2019 (EN ISO 14183:2008, IDT; ISO 14183:2005, IDT)  | Корми для тварин. Визначення монензину, наразину та саліноміцину методом рідинної хроматографії з використанням післяколонкової дериватизації - Вперше  | 
19.  | ДСТУ EN ISO 14902:2019 (EN ISO 14902:2001, IDT; ISO 14902:2001, IDT)  | Корми для тварин. Метод визначення активності інгібіторів трипсину соєвих продуктів - Вперше  | 
20.  | ДСТУ EN ISO 15301:2019 (EN ISO 15301:2001, IDT; ISO 15301:2001, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення осаду в жирі-сирці та в нерафінованій олії методом центрифугування - Вперше  | 
21.  | ДСТУ EN ISO 15753:2019 (EN ISO 15753:2016, IDT; ISO 15753:2016, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту поліциклічних ароматичних вуглеводнів - Вперше  | 
22.  | ДСТУ EN ISO 17059:2019 (EN ISO 17059:2009, IDT; ISO 17059:2007, IDT)  | Насіння олійне. Екстракція олії та готування метилових ефірів жирних кислот тригліцеридів для аналізування газовою хроматографією (Прискорений метод) - Вперше  | 
23.  | ДСТУ EN ISO 17225-1:2019 (EN ISO 17225-1:2014, IDT; ISO 17225-1:2014, IDT)  | Тверде біопаливо. Технічні характеристики та класи палива. Частина 1. Загальні вимоги - Вперше  | 
24.  | ДСТУ EN ISO 17294-2:2019 (EN ISO 17294-2:2016, IDT; ISO 17294-2:2016, IDT)  | Якість води. Використання мас-спектрометрії з індуктивно-зв'язаною плазмою (ІЗП-МС). Частина 2. Визначення 62 елементів - Вперше  | 
25.  | ДСТУ EN ISO 17375:2019 (EN ISO 17375:2006, IDT; ISO 17375:2006, IDT)  | Корм для тварин. Визначення афлатоксину B1 - Вперше  | 
26.  | ДСТУ EN ISO 22118:2019 (EN ISO 22118:2011, IDT; ISO 22118:2011, IDT)  | Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Виявлення та встановлення кількості патогенних мікроорганізмів методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Загальні вимоги та визначення - Вперше  | 
27.  | ДСТУ EN ISO 22119:2019 (EN ISO 22119:2011, IDT; ISO 22119:2011, IDT)  | Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Виявлення патогенних мікроорганізмів у режимі реального часу методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Загальні вимоги та визначення - Вперше  | 
28.  | ДСТУ EN ISO 22959:2019 (EN ISO 22959:2009, IDT; ISO 22959:2009, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення поліциклічних ароматичних вуглеводнів з використанням комплексної донорно-акцепторної хроматографії в режимі реального часу та високоефективної рідинної хроматографії з флуоресцентним детектуванням - Вперше  | 
29.  | ДСТУ EN ISO 22964:2019 (EN ISO 22964:2017, IDT; ISO 22964:2017, IDT)  | Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод визначення Enterobacter sakazakii - Вперше  | 
30.  | ДСТУ EN ISO 27107:2019 (EN ISO 27107:2010, IDT; ISO 27107:2008, IDT)  | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення пероксидного числа. Потенціометричне визначення точки переходу - Вперше  | 
31.  | ДСТУ EN ISO 30024:2019 (EN ISO 30024:2009, IDT; ISO 30024:2009, IDT)  | Корм для тварин. Визначення фітазної активності - Вперше  |