Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

 

ТОВ «НІЦ «ЛЕОНОРМ» є Офіційним партнером ДП «УкрНДНЦ» та уповноваженим на реалізацію Офіційних текстів НД в електронному вигляді. Строк надання послуги: протягом 1-2 робочих днів після надходження грошових коштів..

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК (RUS)
 

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"

НАКАЗ

від 15 серпня 2017 року N 231

Про прийняття національних нормативних документів

Відповідно до статті 11 Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014 N 1315-VII, розпорядження Кабінету Міністрів України "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" від 26.11.2014 N 1163-р та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2017 рік наказую:

1. Прийняти національні нормативні документи з наданням чинності з 01 січня 2018 року:

1

ДСТУ 2633:2017

Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
- На заміну ДСТУ 2633:2007

2

ДСТУ 3685:2017

Руди залізні та марганцеві. Експериментальні методи перевіряння систематичної похибки відбирання проб
- На заміну ДСТУ 3685-98

3

ДСТУ 4391:2017

Какао-порошок. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 4391:2005 (зі скасуванням ДСТУ 7375:2013)

4

ДСТУ 4660:2017

Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 4660:2006

5

ДСТУ 5004:2017

Какао-масло. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 5004:2008

6

ДСТУ 5006:2017

Какао терте. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 5006:2008

7

ДСТУ 8728:2017

Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови
- Вперше

8

ДСТУ 8729:2017

Мед і продукти бджільництва. Методи визначення кількості мікроорганізмів та підрахування колоній за температури 30° C
- Вперше

2. Скасувати чинність національних нормативних документів з 01 січня 2018 року:

1

ДСТУ 2633:2007

Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять

2

ДСТУ 3685-98

Руди залізні і марганцеві. Експериментальні методи перевірки систематичної похибки відбору проб

3

ДСТУ 4391:2005

Какао-порошок. Загальні технічні умови

4

ДСТУ 4660:2006

Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови

5

ДСТУ 5004:2008

Какао-масло. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 5006:2008

Какао терте. Загальні технічні умови

7

ДСТУ 7375:2013

Какао-порошок виробничий. Технічні умови

3. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".

4. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

5. Начальнику адміністративного відділу довести цей наказ до відома виконавців.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишається за керівником підприємства чи особою, яка виконує його обов'язки.

 

В. о. генерального директора

Г. В. Лісіна

 


Назад

 


ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ДОПОМОГА

Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook

    БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України  Актуалізація Ваших НД   http://www.germiona.com.ua/  
 

 

Copyright © 2004-2024, ЛЕОНОРМ.