ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
від 27 червня 2017 року N 161
Про прийняття національних нормативних документів та скасування національних та міждержавних нормативних документів
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014 N 1315-VII, розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 N 1163-р та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2017 рік наказую:
1. Прийняти національні нормативні документи з наданням чинності з 01 січня 2019 року:
1 |
ДСТУ 2074:2017 |
Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять |
2 |
ДСТУ 3136:2017 |
Птиця сільськогосподарська для забою. Технічні умови |
3 |
ДСТУ 4492:2017 |
Олія соняшникова. Технічні умови |
4 |
ДСТУ 8716:2017 |
Мед і продукти бджільництва. Методи виявлення та визначення кількості коліформ |
5 |
ДСТУ 8717:2017 |
Риба та рибні продукти. Методи визначення жиру |
6 |
ДСТУ 8718:2017 |
Риба та рибні продукти. Методи визначення золи та мінеральних домішок |
7 |
ДСТУ 8719:2017 |
Продукти яєчні. Технічні умови |
8 |
ДСТУ 8720:2017 |
Вироби ковбасні та продукти з м'яса. Методи визначення мікробного забруднення |
9 |
ДСТУ 8721:2017 |
Тваринництво. Визначення походження великої рогатої худоби за ДНК-аналізом |
10 |
ДСТУ 8722:2017 |
Середовище глюкозо-хелато-цитратно-сульфатне для зберігання сперми кнурів. Технічні умови |
11 |
ДСТУ 8723:2017 |
Дріжджі кормові. Методи випробування |
2. Скасувати повністю національні нормативні документи та міждержавні нормативні документи з 01 січня 2019 року:
1 |
РСТ УССР 2013-91 |
Яєчна маса, білок і жовток. Технічні умови |
2 |
ДСТУ 2074-92 |
Продукти переробки овочів і фруктів. Терміни та визначення |
3 |
ДСТУ 3136-95 |
Птиця сільськогосподарська для забою. Технічні умови |
4 |
ДСТУ 4492:2005 |
Олія соняшникова. Технічні умови |
5 |
ГОСТ 7636-85 |
Рыба, морские млекопитающие, морские беспозвоночные и продукты их переработки. Методы анализа п. п. 3.7, 4.4, 5.9, 6.3, 6.7, 9.4, 9.5, 11.5, 11.6, 11.7, 11.8, 12.6, 13.2 |
6 |
ГОСТ 30363-96 |
Продукты яичные. Общие технические условия |
3. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".
4. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
5. Начальнику адміністративного відділу довести цей наказ до відома виконавців.
6. Контроль за виконанням цього наказу залишається за керівником підприємства чи особою, яка виконує його обов'язки.
В. о. генерального директора |
Г. В. Лісіна |